Welkom bij Biking Lane!
“De meeste motoren worden gestolen bij de eigenaar thuis!”

Waarom een BUNKER?
Omdat diefstal frustrerend is, omdat je rustig wil slapen terwijl je bezit ergens anders staat, omdat er dieven zijn die het op jouw bike hebben gemunt, omdat de meeste motoren thuis worden gestolen, omdat het een uniek product is, omdat we willen genieten zonder zorgen.

Hoe bestel ik een BUNKER?
De BUNKER is bij ons te koop zonder web-shop of elektronisch winkelwagentje. Dat zou de BUNKER onnodig duurder maken en daar schiet niemand wat mee op. Stuur ons een mail met het type BUNKER dat je wil aanschaffen. Wij sturen je dan eerst een mail om te verifiëren of je de juiste aankoop doet. De lichtste BUNKER weegt 63kg en dat gaat dus niet even met een fietskoerier. Daarna sturen we je een factuur. Deze factuur voldoe je op het aangegeven rekening nummer. Wij sturen je een mailtje met een bevestiging en laten de BUNKER bij je bezorgen. Zorg dat je thuis bent want de buren zitten waarschijnlijk niet te wachten op een pallet in de gang.

Wat is een BUNKER?
De BUNKER is een voorwielklem en slot in één. Inrijden, pen plaatsen, slot er op, klaar! Geen standaard nodig, je staat telkens op exact dezelfde plek (handig voor bijvoorbeeld een motortent).
De BUNKER is zo ontworpen dat dieven niet zomaar even met je bike er van door kunnen (google het maar eens om te zien hoe simpel het is);
Zwaar en dik ijzer, voorwielbouten beschermd, slot beschermd. Een slijpschijf, betonschaar, hydraulische knipper etc. zijn onbruikbaar doordat er telkens veel en dik ijzer in de weg zit. De BUNKER zit met bouten verankerd in de grond (concrete not included…). Om te voorkomen dat ‘jouw’ dief er dan maar met jouw BUNKER van door gaat terwijl je motor er niet in staat zijn de bouten beschermd door hetzelfde slotmechanisme.

Prijslijst onder de foto.

BUNKER!
Zorgeloos!
Prijslijst

2 gedachten over “

  1. Question, how much is the security lock for a BMW r1200rt

    1. Hi Thomas. Bunker BP68M is for every type of bike including BMW R1200RT and sells for €625,- (incl. VAT excl. Shipping)

What's your opinion?