BUNKER Roll

300,00

Uitbreiding voor een BUNKER Park waardoor je je bike tegen een muur kan rollen. Extra veilig indien je dan ook je slot tegen de muur rolt.

Artikelnummer: BR68KIT Categorieën: , , , Tags: ,

Beschrijving

Extra gemak; Roll
De toevoeging van de BUNKER Roll aan de BUNKER Park tot een volledige BUNKER Park & Roll maakt rijden nog gemakkelijker. Het gehele systeem draait nu onder het voorwiel. Hierdoor kan je bijvoorbeeld ruimtebesparend aan het eind van een parkeervak parkeren samen met uw auto, of bijvoorbeeld ruimte besparen door de BUNKER Park & Roll vlak langs een muur te monteren. In en uitrijden blijft eenvoudig de BUNKER Park & Roll in de goede richting te draaien.

Extra beveiliging; Roll
Met de toevoeging van een BUNKER Roll aan een BUNKER Park tot een volledige BUNKER Park & Roll kan je motor nog veiliger staan. Het gehele systeem scharniert onder het voorwiel. De keuze voor de slotpositie júíst aan de kant van de muur zorgt voor een extra diefstalbarrière terwijl het jou niet hindert. Dieven kunnen zo alleen bij het slot komen nadat ze de BUNKER Park & Roll van de muur hebben gedraaid. Extra moeite, extra tijd, extra opvallend en een extra kans om opgemerkt te worden.

(Daar waar de plaatjes een bike, BUNKER Base en/of een BUNKER Park tonen, zijn deze niet inbegrepen)

Extra informatie

Gewicht 25 kg
Afmetingen 171 × 50 × 10 cm
geschikt voor

,

slotpositie

,

montage

Afmetingen

Gewicht

Kleur

Verankering

Inbegrepen

, , , , , , , ,

Materiaal

Afwerking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BUNKER Roll” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *